Klacht: Welke oplossing is er

op 27 januari 2014 over CBR in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht is dat mij zoon rij examen heeft gedaan op 24-1-2014 en dat hij niet is geslaagd omdat hij op de snelweg de auto op de tweede baan ruimte openhield voor er tussen te laten.torn kwam er op de derde baan een busje die ging van de derde baan naar2e baan en meteen voor mij zonder te kijken of het kon examinator trapte op rem en Door fout van mede weggebruiker gezakt

Gewenste Oplossing:

Om examen op snelweg over doen en te laten zien dat ik wel een voertuig kan besturen alles ging goed heel klein foutje iets te hard nadering rotonde of gher examen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anthony 21