Klacht: wel betaald maar nooit gekregen doe maar kaarten

op 08 januari 2014 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kaarten voor Doe maar gekocht en hebben ze niet gelevert… 3 dagen ervoor kreeg ik dat te horen (had toen ook al een hotel geboekt…) dat ze de kaarten niet konden leveren en ik binnen een aantal weken mijn geld terug gestort kreeg. Later email dat ik kon kiezen uit een aantal keuzes. ik een ander concert aangeklikt… kreeg ik tot 4 x toe de melding dat ik graag mijn geld terug wilde… dus ik denk oke geef dan me geld maar terug…. in juni kregen we tehoren dat ze geen geld hadden en het nog een jaar gingen verlengen maar dat we wel rente kregen… in december zouden ze dan echt betalen… nu inmiddels januari 2014 en nog geen poen…. ook reageren ze niet meer op mijn email… Ik vind dit dus echt niet kunnen!!!

Gewenste Oplossing:

geld terug zo snel mogelijk!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticketloket.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketloket.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door supernanny