Klacht: weigeren terugname van goederen die ongeopend zijn

op 22 juli 2017 over Mercateo in de categorie Inkooporganisaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 scheerstopcontacten besteld. Bij ontvangst bleken zij te groot en niet in de inbouwdozen te passen die bij mij in de badkamer zitten. De verpakking is ongeopend. De firma wilde het geleverde niet terug nemen omdat zij voor de zakelijke en niet voor de consumentenmarkt opereren (alsof de zakelijke markt geen foute bestellinegn doet!). Ik heb telefonisch contact gehad met de firma maar zij bleven bij hun standpunt.
ps. op hun site stond geen informatie over de grootte van de scheerstopcontacten, anders had ik voordat ik tot bestellen zou overgaan de afmetingen gecontroleerd.

Gewenste Oplossing:

Als ik de beide scheerstopcontacten kan terugsturen en zij het aankoopbedrag terugstorten

Alle klachten die gemeld zijn door Paul Roholl