Klacht: Wederom voor de gek gehouden

op 07 maart 2017 over Shaydeys Design in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had spullen besteld maar nooit gekregen. Zou al vijf x verstuurd zijn en toen toch weer niet. Excuus na excuus en vervolgens reageert ze niet meer. Vervolgens zet ik hier mijn klacht en dreig met aangifte en ik krijg ineens mijn geld terug. Stuurtje me een mail dat als ik de klacht verwijder ik een jasje met naam krijg voor mijn dochter. En weer hetzelfde nooit opgestuurd excuus na excuus en vervolgens geen reactie meer! Erg triest!

Gewenste Oplossing:

Als ze stopt met valse beloftes maken en mensen oplichten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shaydeys Design

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shaydeys Design nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Shaydeys Design in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Danigielen