Klacht: wat nu???

op 13 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb van mijn vriendin een cadeau gekregen om een hele dag slipcusus te volgen dat is 2 keer niet doorgegaan heb vorige maand nog gebeld dat ik niet meer in nederland kon gaan nu heb ik een keuze gekregen om met mijn vriendin te gaan in belgie maar nu kan ik het iet verzilveren

Gewenste Oplossing:

dat ik nog steeds kan gaan in belgie of centen terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jonsson