Klacht: Wat gaat hier veel mis

op 21 januari 2014 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De belastingdienst is voor mij al enkele dagen niet bereikbaar. Op mijn adres is een verhuizing doorgegeven door de gemeente. Dit klopt niet, ik ben niet verhuisd. Bij toeval zag ik dit omdat ik naar www.toeslagen.nl ging. Ook is er geen bericht gekomen op een bezwaar, waardoor ik nu gekort word op mijn uitkering en ik al dagen de belastingdienst probeer te bellen voor opheldering.
Belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker?

Gewenste Oplossing:

Meer callcenter personeel, mogelijkheid om terug gebeld te worden, snellere dienstverlening!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ikweethetniet84