Klacht: Wat een slechte klantenservice

op 09 mei 2017 over TopRC in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toestel Mustang P51 gekocht voor € 115,-
Heeft 1x gevlogen en was toen al kapot. Volgens TOPRc was de accu kapot door onjuist gebruik. Op eigen kosten accu op moeten sturen
Accu was goed bevonden. Ik moest het complete toestel op eigen kosten opsturen. Volgens hun was toestel gecrasht en was motor nu kapot
Ik moest wederom betalen om al mijn spullen terug te krijgen. Geen enkele vorm van garantie / coulance was bespreekbaar. Diverse malen gebeld en gemaild. NIETS was bespreekbaar. Dit was dus een zware domper voor mijn zoon. Hij had dit gekregen voor zijn verjaardag. Ik heb nog nooit, maar dan ook nooit zo’n slecht zaak als TOP RC meegemaakt. Als klant stel je daar echt niets voor, Alleen maar cashen !!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een vervangend toestel krijg
Ik kon dat bij hun WEL kopen, hahaha
Ja dat snap ik !!! waardeloos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nannyvanderzande