Klacht: Wachtwoord wijzigen

op 16 juni 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde mijn wachtwoord veranderen, maar dit lukt niet. Ik moet namelijk de gegevens van mijn gmail account invoeren en dan krijg ik een code doorgestuurd. dit lukt allemaal ook, maar als ik de code dan invoer bij mijn hotmail account dan werkt de code niet. Ik heb het drie eer geprobeerd en drie keer zet de site hetzelfde!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn wachtwoord gewoon kan veranderen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door utMyrthe