Klacht: Waarom Ali B niet eerder als jurylid

op 13 januari 2014 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo John de Mol,

Ik vind het erg jammer dat u niet eerder Ali B als jurylid heeft gekozen waarlijk niemand is zo oprecht en puur als Ali B. Ieder zegt wel van hij kan niet zingen maar niemand weet dat hij een heel team achter zich heeft. Sinds Ali B als jurylid zit in TVOH kijk ik wekelijks mee. Ik hoop zo erg op seizoen 5 met ALI B. Hij heeft de finale bereikt en laten we eerlijk zijn als we naar de finale kijken heeft Jill het meest geboekt van hun allemaal Julia heeft wel gewonnen maar heeft ze progressie geboekt is ze anders gaan zingen nee, Julia zingt mooi maar is niet the voice omdat Julia niet alles kan zingen en Mitchell super mooie man maar laten we eerlijk zijn, hij kan alleen één bepaalde genre zingen.

Gewenste Oplossing:

ALI B MOET IN SEIZOEN 5 KOMEN ANDERS HAAK IK AF EN MIJN FAMILIE EN VRIENDENGROEP OOK!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SUZIE3