Klacht: Waardebon workshop mozaieken via Goldendeals.nl

op 07 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via Goldendeals.nl een waardebon gekocht voor een workshop mozaieken (in Huizen). Ik heb in november gereserveerd via Traffic Control voor zaterdag 11 januari. Ik zou het tijdstip en een routebeschrijving uiterlijk 5 werkdagen van te voren gemaild krijgen, maar dat kwam niet. Vandaag contact opgenomen via het tel.nr. dat op de website van Goldendeals staat. Blijkt dat Golden deals failliet is. Als het goed is krijg ik nu de gegevens van de curator doorgemaild. En dan is het de vraag of de workshop wel doorgaat of dat ik misschien het geld terug krijg..Afwachten dus!

Gewenste Oplossing:

Dat de workshop gewoon doorgaat of dat ik het geld (van alle vier de personen) terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joyce8