Klacht: Waardebon twv 100 euro verzilverd, maar kan ik niet meer gebruiken

op 26 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte lezer,
Ik heb een waardebon van Traffic control ter waarde van Euroo 100,00. Deze moest ik per direct verzilveren en is geldig tot 14 maart 2014. Ik had deze bon aan mijn schoonvader willen geven. Hij heeft veel meegemaakt en dit was tevens voor zijn verjaardag. Ik had hem vantevoren al ingelicht over het cadeau, zodat hij zich er op kon voorbereiden. Hij had zich er helemaal op verheugd, want hij is dol op snelle auto’s. Nu blijkt dat Traffic control niet meer bestaat en dat vind ik ontzettend jammer voor mijn schoonvader. Graag zou ik u willen vragen om een oplossing te bieden, om de pijn te verzachten.

Gewenste Oplossing:

Een deel van het bedrag teruggeven of een vvvbon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door filipinda