Klacht: Waardebon traffic control maar bedrijf failliet

op 15 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In oktober 2013 heb ik een waardebon van vakantieveilinigen gekocht voor mijn vader. Een ritje lamborgini rijden bij traffic control. Deze direct geboekt en we kregen 2 weken voor de afgesproken datum het bericht dat de rit niet door kon gaan omdat het materiaal defect was maar dat onze waardebon verlengd was tot 21 mei 2014. Nu heb ik weer geprobeerd om een afspraak te maken maar hun website is niet meer bereikbaar en ik lees op internet dat ze failliet zijn. Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?

Gewenste Oplossing:

Geld terug of daadwerkelijk voor 21 mei 2014 een rit in een lamborgini.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door donja88