Klacht: Vraag fout gerekend terwijl het goed is

op 19 juni 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op woensdag 1 juni 2016 had ik een theorie-examen gemaakt. Volgens CBR had ik een fout te veel en was daarom gezakt. Nu Heb ik het theorieboek er weer bij gepakt en ben ik het antwoord tegen gekomen op de vraag die ik fout had. De vraag ging over een autoweg. En de vraag was: Er komen geen tegenliggers aan mag je hier nu keren? Ik had toen als antwoord ‘nee’ ingevuld. In het theorieboek zie ik ook staan dat je op een autoweg niet mag keren en toch heeft CBR mijn antwoord fout gerekend. Kan mijn examen nu goed gekeurd worden? Mijn reserveringsnummer was 5170.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn examen goedgekeurd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Soerianti