Klacht: voucher slipcursus traffic control

op 20 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, vorig jaar kreeg ik van mij dochters een slipcursus kado. Wegens omstandigheden heb ik die vroeger kunnen inruilen, is trouwens nog eldig tot eind April maar nu blijkt dat de web site, alsook het bedrijf, niet meer bestaat. Dit is een schande, het geld dat mijn dochters hiervoor uitgegeven hebben, is totaal verloren. Ik vermoed dat dit waarschijnlijk niet een alleenstaand geval zal zijn

Gewenste Oplossing:

terugbetaling voucher of alsnog de slipcursus

hoe kan ik nu een mening geven hieronder als ik niet weet wat het resultaat gaat zijn van mijn klacht, voorlopig geef ik dus een zeer lage score

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gmarien