Klacht: Voucher lamborghini rijden

op 20 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de voucher gekocht op 26 juni 2013. Heb meerdere keren geprobeerd om te gaan reserveren. Eerst waren er geen dagen beschikbaar op de TT Assen. Heb daarvoor meerdere keren telefonisch contact gehad, telkens werd verteld dat ik de website in de gaten moest houden. Daarnaast heb ik een 3 keer een afspraak gemaakt. Ik kreeg netjes de volgende mail: Hartelijk dank voor uw reservering bij Traffic Control.

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen, dit kan langer dan 14 dagen duren. Mocht uw deelname vallen binnen 14 dagen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen om uw reservering te kunnen verwerken.

Maar de bevestiging kreeg ik niet, ook niet na telefonisch contact. Ik ben zeer ontevreden wil mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld zsm terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bet001