Klacht: Voucher en extra kosten betaald maar niet gereden in Ferrari

op 24 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen jaar heb ik van mijn kinderen een half uur rijden gekregen via outspot in April 2013. Na het boeken was de datum niet beschikbaar maar met 20 euro bij betalen kwam er een andere datum in de buurt beschikbaar. Deze 20 euro overgemaakt en daarna was Traffic Control dus failliet.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of een vervangend half uur rijden in een Ferrari.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zrowin