Klacht: vordering is betaald, maar wordt steed gebeld voor geld

op 07 augustus 2017 over Hoek & Partners in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 april 2017 heb ik de laatste termijn van mijn vordering betaald. Ondanks meerdere malen de bankafschriften te mailen naar Van Hoek en Partners blijven zij mij lastig vallen. Zij beveren dat de betalingen niet ontvangen zijn. Naar lastige mail conversatie is het gebleken dat 3 van 5 betalingen toch gevonden zijn. De andere twee termijnen heb ik op 28 april in 1 bedrag overgamaakt ( 68 euro)

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanner ik een bevestiging ontvang van het sluiten van dossier en excuus voor niet profesionieel afhandeling van mijn dossier.
Ook grote bos bloemen als excuus zal niet verkeerd zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hoek & Partners

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hoek & Partners nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Delon