Klacht: Voorgelogen alle wedstrijden live te volgen

op 01 mei 2016 over Fox Sports in de categorie Tv- en Radio programma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandelijks grof geld betalen om alle wedstrijden live te kunnen kijken nu door laatste 2 wedstrijden tegelijkertijd gespeeld worden verplicht Ajax of PSV kijken plus op schakel kanaal ook eigenlijk alleen Ajax en PSV Wil ik Feyenoord of andere wedstrijd kijken moet ik extra gaan betalen of via een app die het niet doet daar betaal je dan klauwe vol geld voor

Gewenste Oplossing:

Geld van de maand mei terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fox Sports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fox Sports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FOX oplichters