Klacht: Voordeur slot en knopcilinder

op 24 juli 2017 over Vesteda in de categorie Vastgoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer Spoetshalve onderhands aan geboden:Hier mede bericht ik u dat mijn slot en cilinder van mijn voor deur stuk is en dat vervangen moest woorden maar de huismeester zij dat ik dat zelf moet betalen dat heb ik ook gedaan het was euro150.00 maar hof Rijnland zij dat ik dat niet hoef te betalen Maar dan zou ik het bedrag wat ik betaald heb weer terug zien , hoe zit het nu in elkaar ? Wel of niet?en mijn slot zit los er is geen verbinding om het slot vast te zetten ik heb de klacht al door gegeven en er komt een bedrijf die het komt maken hoop ik GR heer M.fontein .

Gewenste Oplossing:

Het slot moet snel gerepareerd worden Dan ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vesteda

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vesteda nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rinus Fontein