Klacht: Voor 23 december besteld

op 13 januari 2014 over Free Record Shop in de categorie CD- en DVD winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs heb ik een klacht geplaatst met de vraag wanneer deze zou arriveren, toen heeft free record shop mij verteld dat dit binnen de 5 werkdagen geleverd werd indien voor 23 december besteld. Ik bestelde het op de 21ste december. Ondertussen zijn we al twee weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen?

Gewenste Oplossing:

Ontvangst of terugbetaling

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Free Record Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Free Record Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door blueangel97