Klacht: Volgens het UWV geen recht op een WW uitkering

op 04 mei 2016 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 december 2015 ben ik door NRG Value, voorheen ESSO op staande voet ontslagen daar ik volgens NRG value uit de kassa gestolen zou hebben.Ik heb die avond mijn fooi netjes gewisseld voor een briefje van €5,00 i.p.v. muntgeld daar het management op dit station te lui is om kleingeld te bestellen…(kost geld was hun argument). Onder hoge druk, een brief moeten schrijven dat ik ”gestolen” zou hebben, het UWV ingelicht, documenten verstuurd, geen WW uitkering toegekend gekregen.. In februari 2016 tot maart 2016 gewerkt bij een callcenter, daar was echter te weinig financieele middellen, dus ook geen werk meer, wederom thuis zitten. Antwoord UWV; geen recht op WW want U heeft de juiste papieren niet opgestuurd..Gebeld zijn wel ontvangen, meerdere keren telefonisch contact gehad, voor nu nog steeds geen uitkering terwijl je 37 jaar WW heb betaald, (volgens UWV 34 jaar, ook een beetje krom).Maar goed dat accepteer ik dan…. Voor nu geen inkomen, terwijl ik iedere dag aan het solliciteren ben, maar 52 jaar ben dus ”TE OUD” dus maar je vriezer leegmaken, doorgaan met solliciteren, hopen dat verschillende instanties begrip kunnen hebben voor de situatie, dat je op dit moment niet aan de vaste lasten kan voldoen…. ik dacht altijd dat het UWV er is om mensen te helpen…Maar ze helpen je de afgrond in…

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer het UWV mij uitkeert waar ik recht op heb( maanden Januari. februari, april en tot op heden wanneer ik betaald krijg),en contact met mij opneemt. En eens niet aan hun eigen hachie denkt.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob Arens