Klacht: voetpad vol met takken

op 02 mei 2016 over Gemeente Roosendaal in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vrouw is daar straks gevallen op de stoep achter ons huis omdat het vol lag met takken mijn vrouw is een week geleden geopereerd aan haar knie en ze is nu op haar knie gevallen ze zijn de takken aant snoeien maar laten de troep liggen dat kan ni he niks afgezet of zo nu heeft mijn vrouw weer veel last van haar knieien ik hoop dat het ni weer stuk is

Gewenste Oplossing:

als ze alles weer opruimen dat ze weg gaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Roosendaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gemeente Roosendaal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Roosendaal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door van baelen