Klacht: voel me bedrogen

op 09 juli 2012 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 witte shirts verpest door ariel vlekkerverwijderaar
1 shirt van mezelf 2 van me dochter
alles in een emmer gedaan 6 liter water 60ml vlekkenverwijderaar 1uur in laten weken toen was alles geel geworden nog eens gewassen op 30gr 103min
nog geel dus bel ik naar ariel ja mevrouw dan heeft u te weinig water gebruikt oke ik zeg dan ga ik het nu uit testen op een witte washand 10 lter water 60ml gel en verdomd naar 30min washand geel en de vlekken zitten er nog in dus bel ik weer terug vertel weer me hele verhaal blijk ik met de zelfde te spreken ik zeg had je me dat niet even kunnen ver tellen dan had ik niet nog eens het heleverhaal hoeven te zeggen wilde ze dat ik de hele bijsluiter oplas dat ze daar aan hun kant met zijn 3en aan het meeluisteren waren ik zeg ik zit toch zeker niet bij een leesclubje nu moet ik een foto maken van de fles en de kleren bewaren en de aankoop bewijzen zoeken maar ja heb geen bon meer zoiets bewaar je ook niet meer als de kleding al is gedragen logisch toch ?

Gewenste Oplossing:

ik wil dat mijn kleding word vergoed
en ik wil ook het geld terug wat ik heb betaalt voor de vlekkerverwijderaar ik zal het nooit!!!! meer gaan gebruiken

Alle klachten die gemeld zijn door rox sor