Klacht: Vlekken van Ariel pods

Irombaut op 14 september 2021 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag
Ik heb voor het eerst Ariel black pods gebruikt voor de donkere was. Nu had mijn vriend net een nieuwe oneil trui en zitten er donkere vlekken op zijn trui. Graag verneem ik een oplossing richting vergoeding van de trui en de pods. De pods kosten al veel geld maar ik durf deze nu niet meer te gebruiken natuurlijk. Mvg isaura

Gewenste Oplossing:

Vergoeding of iets van de trui en pods

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Irombaut