Klacht: Vlekken uit kleding door Pods

Mariana2211 op 25 april 2020 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik mijn was gedaan met de pods van Ariel. Mijn prachtige shirtje van het merk Vanilia van 70 euro is na deze was geruïneerd. Het shirt ging er zonder vlekken in en kwam er met vele vlekken uit. Als het nu een shirtje was geweest die wat minder had gekost, dan had ik me er minder druk om gemaakt. Maar dit doet pijn. Ik ben erg zuinig op mijn kleding en ik mag er toch wel vanuit gaan dat het risico op vlekken in de wasmachine het allerlaagst is.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat mijn shirtje kan worden vergoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariana2211