Klacht: vlekken door pods

op 04 juli 2017 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste aantal wasbeurten telkens vlekken in de was, voornamelijk de lichte stukken. Ik dacht dat dit aan de machine lag, deze gereinigd maar had geen effect. In bijna elk gewassen stuk heb ik inmiddels vlekken die er niet meer uit willen. Erg vervelend om er nu achter te komen dat dit dankzij de ariel pods is gekomen.

Gewenste Oplossing:

Er zal in ieder geval contact opgenomen moeten worden en een compensatie is hier zeker op z'n plek. Ik heb 2 kleine meisjes met voornamelijk roze kleding die nu allemaal vervangen moet worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mboelens1978