Klacht: Vieze smaak en sterke vieze geur troebele ice tea

op 01 mei 2017 over Lipton in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

8 pakken lipton green ice tea bij Albert Heijn gekocht. Ze waren alle 8 uit 1 omverpakking. Allen waren troebel, heel vies sterk stinkend en smaakte heel erg vies. Houdbaarheidsdatum tot 4-2018. Er gaan hier 8 pakken per week doorheen, dus zeker niet blij. Bon al weggegooid, dus kon het niet terugbrengen. Heb het nu weg moeten gooien.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik 8 nieuwe pakken opgestuurd krijg ogen mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lipton

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lipton nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirandamuskitaschipper