Klacht: video’s op de website(UFC)

op 31 mei 2020 over Veronica TV in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag wilde ik de gevechten van afgelopen nacht terugkijken, maar ik merkte al gauw dat de audio achterloopt op de video. Dit is bijzonder irritant, omdat elke vorm van geweld die in een gevecht gebruikt wordt(mep, slag, stoot, noem het maar op) pas te horen is als het al op beeld te zien is geweest. Waren dit downloadbare video’s, dan kon ik zelf de audio rechttrekken op de video. Maar de irritatie van ruis of achterlopende audio zorgt ervoor dat de entertainmentwaarde van Veronica daalt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de video's van Veronica, met name van de gevechten van de UFC, met de audio gelijk lopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veronica TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veronica TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sjtimmer