Klacht: Verwijderen oud netlog account

op 12 juni 2017 over Netlog in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een mail gestuurd naar netlog met mijn id en mijn verzoek dat het verwijdert moet worden . Het zit namelijk zo dat ik jaren geleden een netlog account heb gemaakt waar ik nu niks meer van herinner . Ik weet mijn oude email niet en mijn wachtwoord . En ik vind het erg hinderlijk als ik mijn naam op google schrijf dat mijn oude netlog te zien is . Ik heb geen antwoord gekregen op mijn mail en dat vind ik erg hinderlijk .

Gewenste Oplossing:

Ik had zeer graag dit account verwijderd gezien, zodat als mijn naam in Google wordt ingetypt dit niet meer te voorschoten komt, alvast bedankt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netlog

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Netlog in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Netlog een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Netlog

Heeft op 13 juni 2017 om 20:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedenavond,

Bedankt voor je bericht. Ik heb je account na grondig zoeken kunnen terugvinden. Ik laat het zo snel mogelijk voor je offline halen.

Als je gegevens verwijderd werden uit onze directory, maar nog steeds op te vragen zijn via een zoekmachine (Google bijvoorbeeld), betekent dat dat je gegevens nog in de cache (= het tijdelijke geheugen) van die zoekmachine opgeslagen zijn. Je kan dus wachten tot de cache geüpdatet wordt of Google contacteren (en zeker ook vermelden dat de originele Netlog pagina verwijderd werd van de site). Je vindt hier meer informatie: http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=nl&answer=1663637

Mocht ik je verder ergens mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan aub niet me opnieuw te contacteren. Fijne avond verder!

Alle klachten die gemeld zijn door Stevenjoke