Klacht: Verweven in Jurk

op 01 april 2020 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het wassen van mijn jurk,waarmee ik heel blij ben, zag ik tot mijn schrik dat het plastic van de pod van Ariel helemaal verweven zit in mijn jurk. Ziet er nu niet meer uit. Geprobeerd dit eruit te halen met warm water, maar het lost niet op. Ik zou een foto kunnen bijsturen hoe de jurk eruit ziet maar zie hier geen mogelijk van op de site. Ik heb ook nog eens heel veel van deze pods gekocht maar heb er nu eerlijk gezegd geen vertrouwen meer in om deze te gebruiken.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen weten of dit nog te herstellen is en anders een vergoeding voor mijn jurk? Deze jurk heeft mij 139 Euro gekost.
Tevens zou Ariel een oplossing moeten zoeken voor dit plastic. Ik lees nu dat er meerdere klachten zijn op diverse sites dus het gebruik is niet geheel betrouwbaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 0803