Klacht: Vervallen FPU regeling.

op 21 maart 2015 over ABP in de categorie Pensioenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door ziekte ben ik in de ww terecht gekomen, Ik heb vanaf het begin premie FPU betaald. Op mijn 65 ben ik met pensioen gegaan. De premie FPU is volgens ABP in z’n geheel vervallen. Toch raar je spaart ruim 20 jaar voor iets en dan geen cent Een collega heeft enkele jaren geleden wel alles terug gekregen

Gewenste Oplossing:

Wanneer duidelijk is of dit ook echt zo is. En het liefst natuurlijk de inleg met rente terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABP over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ABP in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABP een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Hans23