Klacht: Verlopen saunancadeaubon twv 150,- in rook op.

op 01 augustus 2017 over Nederlandse Sauna Cadeaubon in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nederlandse sauna cadeaubon hanteerd een 1 jarige houdbaarheidsdatum van “geld”, zodra je een wettelijk betaalmiddel omzet in een tegoedbon is het blijkbaar normaal om dit na een jaar in eigen zak te steken zonder dat iemand daar iets voor heeft gekregen. Dat is nou eens geld verdienen!! Ik heb begrip voor al deze klachten en ik denk dat het hoog tijd wordt dat de wet hier eens ingrijpt. Ik kreeg het fijne bericht terug dat ze binnen de wet handelen en dat het jammer is voor mijn 150 euro. Er zullen jaarlijks 10 duizenzen euro’s worden verdiend door deze praktijken. Binnen de grenzen van de wet maar moreel gezien gewoon diefstal! Lekker het geld cadeautjes die andere aan elkaar gegeven zijn in eigen zak steken en het vervolgens gooien op het feit dat je had op moeten letten. Alsof iedereen tijd heeft om iedere dag zijn cadeaubonnen te checken om te kijken hoe lang ze nog houdbaar zijn. Maar ze zijn zo coulant om 3 maanden na het verlopen van de kaart je kaart te verlengen met een jaar tegen 9 euro administratiekosten, wat een coulance niet?

Als iedereen mijn bericht even liked op de Facebook pagina van de Nederlandse sauna cadeaubon dan komt er wellicht wat meer aandacht op deze kwestie!:
https://m.facebook.com/SaunaCadeaubon/photos/a.484874101529167.133495.466058603410717/1895715657111664/?type=3&source=54

Mvg Rick

Gewenste Oplossing:

Geld is geld, hoort niet op deze manier in iemand zijn zak gestoken te worden zonder daar een dienst of product voor te leveren. Dus gewoon een bon twv 150,- euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rick072