Klacht: verlopen kaart

op 12 maart 2020 over Nederlandse Sauna Cadeaubon in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wilde vandaag een sauna boeken met de sauna cadeaubon, maar deze bleek verlopen te zijn. mijn schoonmoeder is vanaf vorig jaar half oktober erg ziek geweest, waardoor wij veel tijd in het ziekenhuis doorbrachten. eind december is zij overleden, waardoor we tot nu steeds erg druk zijn met de afhandeling. zodoende kwam ik er nu pas aan toe om weer eens iets gezelligs te plannen…….met deze ontnuchterende uitslag.
ik vind het echt niet te beschrijven dat daar niks aan te doen is.

Gewenste Oplossing:

dat ik de kaart alsnog kan gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alida Larooy