Klacht: verlopen cadeaubon

op 24 augustus 2017 over Nederlandse Sauna Cadeaubon in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar heb ik een nederlandse sauna cadeaubon gekregen en die bleek
bij verzilvering te zijn verlopen. Ik heb echter nergens duidelijk op de kaart zien staan dat deze maar 1 jaar geldig was en was ook van mening dat dat niet meer gebruikelijk is. Ook staat er nergens op de kaart een datum van afgifte.
Ik vind dit ronduit onacceptabel en denk dat dit bedrijf heel rijk zal zijn, omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben die zo’n bon krijgt en niet de kleine lettertjes op de achterkant van de kaart leest.
Dit is pure diefstal en ik zal ook zeker niemand adviseren zo”n bon aan te schaffen en cadeau te geven!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn kaart gewoon alsnog kan verzilveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inge Granneman