Klacht: verkeerde levering

op 17 augustus 2016 over Debalansfabriek.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Balansfabriek/ de Brandshop.nl
In plaats van bestelde Sioux zwart leder instappers, Mt 45 werd een paar Nike Rosherun zwart/wit Mt 45 geleverd. De fout werd erkend, er was overleg nodig met MI-online C0 Ltd. De emails van mij werden beantwoord door mw. Cindy Li. Uiteindelijk kwam er een voorstel ‘om een coupon te geven van tien euro’. Want retourneren was ook kostbaar. Voor mij niet acceptabel. Volgend bericht was dat de schoenen niet meer in voorraad waren. (Op dat moment vermeldde de site dat er 570 paar in stock waren).Voor de bestelling was 69,95 euro betaald. Uiteindelijk werd 12 euro vergoeding geboden, ik heb gezegd dat ik het daar absoluut niet mee eens ben.

Gewenste Oplossing:

Als de bestelde Sioux schoenen worden geleverd of het orderbedrag wordt terugbetaald. De verkeerd geleverde Nike schoenen worden daarna op kosten van de leverancier door mij geretourneerd.

Alle klachten die gemeld zijn door d. sytsma