Klacht: Verkeerde informatie

op 12 juni 2016 over Multivlaai in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vlaai gekocht in Vlaardingen. Een halve aardbei en een chocolade met aardbeien. Dacht ik.
Ik vroeg of het kersen waren. Nee hoor zegt de mevrouw. Het zijn aardbeien. Oké zeg ik. Dat lust ze wel. Was voor mijn dochter. Die lust alleen maar aardbeien. Ik bij mijn dochter in de koelkaar gezet. Als verrassing. Heeeeeel jammer. Frambozen , blauwe bessen. Rode besjes en kersen en een enkele aardbei. Dus verkeerde info. Heel jammer. Niet opgegeten. Dat vindt ze echt niet lekker.

Gewenste Oplossing:

Als het op een passende manier wordt opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multivlaai

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multivlaai nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maxime22