Klacht: Verbrande stukjes kip

Danishgirls op 19 oktober 2017 over Subway in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag op de laan van zuid een broodje pulled kip gehaald.
Ik zei nog tegen de medewerker wat zijn die zwarte stukjes. Hij zei oh niets zo krijgen wij het. Ik heb het broodje gegeten maar er zat een verbrande smaak aan. Dus vond het niet echt lekker en vond de medewerker ook niet echt vriendelijk. Hij zei ik eet het niet dus weet het ook niet. Voor die 8 euro vind ik dat niet echt om voor terug te komen als de kwaliteit ze slecht is.

Gewenste Oplossing:

Ik heb bij andere vestigingen ook wel eens een broodje gehaald(fahita) in het centrum en die was wel goed. En ook het personeel veel vriendelijker.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Subway

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Subway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door