Klacht: Vasthouden van inkomstenbelasting teruggave

op 21 juni 2016 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke maand rond de 15e krijg ik mijn hypotheek teruggave en nog een -ander bedrag totaal meer dan 400,-. Nu zeggen ze dat het word vastgehouden i.v.m. een onderzoek. Heb geen idee wat voor onderzoek het gaat. Ook zijn ze niet te benaderen of delen zij de reden niet mede van wat er precies gaande is. Het lijkt wel willekeur. Plaats dat zij nou eens contact zoeken en zeggen waar het omgaat. Nu hebben zij een termijn van 4 weken om dit bedrag uit te betalen. Leuk vooruitzicht als ik dit elke maand heb.

Gewenste Oplossing:

Mededelen naar de gedupeerde toe waar het overgaat en gewoon uit betalen want ik heb er gewoon recht op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Viejita