Klacht: Valse beloften

op 02 juni 2021 over Hallmark in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27/5/21 bestelde ik een kaart en ballon te bezorgen op 1/6/21. Op de bezorgdatum is er niets geleverd. Op mijn mail over het waarom kreeg ik een gestandaardiseerd mailtje retour waarin ik een kortingskode kreeg toegezegd ter waarde van de verzendkosten van mijn bestelling(€5,95) Ik heb opnieuw gemaild dat ik geen kortingskode wil(de arrogantie) maar mijn geld geretourneerd wil. Enkele uren na mijn laatste mail ontving ik wederom een gestandaardiseerd mailtje met een track en trace EN de tekst dat Hallmark zal proberen mijn bestelling op 3/6/21 te bezorgen!!!! Ik vind de houding van Hallmark arrogant en totaal klantonvriendelijk!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hallmark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hallmark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kiek Posthuma