Klacht: Utopia paspoort OPZEGGEN

Liever Niet op 30 september 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Je kan op geen enkele manier van een gratis paspoort afkomen!! Ik probeer dit nu al maanden op te zeggen maar SBS maakt je dit onmogelijk. Er is geen knop of directe link en via de website is het niet te doen mobiel of via pc. Ik wil geen mails, herinneringen of tips ontvangen! Weg ermee! Dit riekt ook naar oplichting gezien jullie het onmogelijk maken jezelf af te melden voor dit gedrocht. Ik lees hier zoveel klachten over. Dit is toch gewoon schandalig?

Gewenste Oplossing:

EEN DIRECTE DUIDELIJKE KNOP OF LINK OM JEZELF TE VERWIJDEREN. Jullie verwijzen steeds naar de site en via paspoort en bewerk gegevens maar daar is geen enkele mogelijkheid on van jullie af te komen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door