Klacht: Upgrade naar Android 4.0

op 24 december 2012 over qware in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een update van de Qware tablet TB1010 pro3 van Android 2.3 naar 4.0 werkte de tablet niet goed meer! Op de site staat dat de update geschikt is voor de Pro3 versie, maar dat bleek dus van niet! Een update geschied op eigen risico zeggen ze!
Nu is mijn tablet dood, doet niets meer! Tablet is 8 maanden gebruikt en mn geld is weg!
Nooit meer een Qware zou ik zeggen!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag zien dat qware met een oplossing komt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over qware nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kuijer10