Klacht: uitzending gemist werkt niet naar behoren

op 20 februari 2018 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil zomer in zeeland terugkijken. Ik kan het nooit zien op tijdstip zelf. Iedere keer veel haperingen, lastig kijken, maar nu heb ik wel goed beeld zonder haperingen, maar alleen klein vierkantje links bovenin, zowel op pc als laptop. Heel vervelend, want zo kan ik hem niet terug kijken. Ik heb er al meer klachten over gelezen op forum, maar jullie geven geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

Als ik normaal beeld heb en ook kan vergroten

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door annemarieprins