Klacht: Uitkering niet op bank

op 24 juni 2016 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb de klacht door geven aan het uwv
Kreeg mail terug we gaan over tot betalen op 23-07-2016
Met andere woorden een heel maand geen medicijne laat staan wat anders
Gaat het uwv mijn dood vonis maken

Gewenste Oplossing:

Graag vandag mijn uitkering op de bank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Thaibulldog

1 jaar geleden - Tot nu toe nog geen uitkering op de bank Kreeg wel een mail terug we gaan over tot betalen op 23-07-2016 Kunne ze daar eens menselijk denken Een hele maand geen medicijne of laat staan wat anders Gaat het uwv mijn dood vonis maken of zo

Reactie van de melder van de klacht Thaibulldog

1 jaar geleden - Gisteren kreeg Ik mail van het uwv we hebben het begin van de week over gemaakt met andere woorden er Staat niets op de bank Van ing naar abn is Normaal 2 min uwv heeft.voor dat een geld week nodig maar niets komt er

Alle klachten die gemeld zijn door Thaibulldog