Klacht: Uitkering aanvraag telkens afgewezen

op 19 mei 2016 over Sociale dienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,
Ik heb een uitkering aangevraagd bij de gemeente maar het wordt telkens afgewezen en ze sturen steeds de zelfde vragen lijst en ik kopieer ze en sturen ze op of leveren ze persoonlijk in maar ondanks zoveel moeite en energie wordt het uiteindelijk afgewezen.Ik ben sinds februari Mentaal ziek geworden en ik drink meer en meer alcohol.
Ik weet niet meer wat ik doe ik kan niet denken zo kan iemand me helpen?Ik kan alleen de aanvragen van mei opsturen i.v.m.max 2 Mb.
Uikeringsintantie Herenwaard 21,Rotterdam

De Groetjes,
A.Bisessar

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik goed kan eten,mijn rekeningen kunnen betalen.Tot nu toe heb ik geld moeten lenen van mijn kinderen maar op een dag moet ik ze terug betalen want ik ben verstrooid geraakt en een kluizenaar geworden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sociale dienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sociale dienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ik heb geen andere.