Klacht: Uitermate vervelende ervaring tijdens gebruik hotmail.com

op 17 mei 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het sturen van een email kon ik mijn bijgevoegde bijlage bekijken maar wanneer ik deze wilde sluiten verdween tot drie keer toe de hele mail. Dit is vreselijk irritant en ontzettend frustrerend wanneer je een grote mail hebt opgezet.

Gewenste Oplossing:

Waarschijnlijk is dit veroorzaakt door een nieuwe update waarbij het mogelijk is de bijlage gelijk te bekijken naast de email. Dit pakt alleen niet goed uit als je de bijlage wilt sluiten. Wanneer dit wordt verbeterd ben ik meer dan tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johanwoest