Klacht: Uitbetalen toeslagen door de belastingdienst

op 19 juli 2012 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds januari van dit jaar heb ik huur- en zorgtoeslag aangevraagd. Alles is goedgekeurd….maar na 6 of 7 keer de formulieren voor mijn rekening nummer, maandelijks te hebben ingevuld en opgestuurd te hebben….IS ER NOG STEEDS NIETS UITBETAALD. De formulieren stromen mijn brievenbus binnen. Ik heb zelfs een paar maanden geleden nog een faxnummer van de belastingdienst gekregen met de naam van de medewerkster, zij zou zorgen dat alles binnen 5 dagen uitbetaald werd als ik een brief met alle info en handtekening zou faxen. Nu begrijpt u al…er gebeurd dus NIETS. Deze week is een brief van mij met alle info en naar de verwerkingsadministratie te Apeldoorn gegaan en als dit niet helpt dan weet ik het niet meer. Ik word er wanhopig van!!!

Gewenste Oplossing:

Dat de belastingdienst nu eindelijk mijn tegoeden voor zorg- en huurtoeslag uitbetaald deze maand (dus july 2012)

Alle klachten die gemeld zijn door Margareta1