Klacht: Uit google zoekresultaten

op 15 september 2017 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Hot or Not account al enkele jaren (!!) geleden verwijderd, maar kom nog steeds met mijn volledige naam en een foto bij Google afbeelingen zoekresultaten tevoorschijn. Maar dan staat er als site aangegeven Badoo en niet Hot or Not. Inclusief woonplaats en leeftijd.

Gewenste Oplossing:

Als deze foto en dit zoekresultaat niet meer tevoorschijn komen bij Google.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lw12345