Klacht: twee keer gezakt bij theorie examen auto CBR

op 01 juni 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,

Ik heb buitenlandse Bosnische rijbewijs B die helaas niet meer omgewisseld kan worden in Nederland. Vroeger mocht dat gewoon. Ondanks dat ik hard heb gestudeerd en via mijn rijschool ANWB alles als pakket gekregen heb, tref zeker theorie.. boek, cd .. zak ik al twee keer. Ik kreeg via mail mijn uitslagformulier zonder inzage bij welke vragen met plaatjes en zo fout had gemaakt. Ik zag opgenomen hoe veel foute waren niets meer. Ik vind dat je echt geluk moet hebben en slagen. Het kost ons natuurlijk ook hoop geld. Ik heb het gevoel dat de CBR gewoon heel fout bezig is.

Gewenste Oplossing:

Niet moeilijk maken en gewoon terug naar basis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alma 71