Klacht: Trekband (trek lós zul je bedoelen…)

op 12 oktober 2016 over Markant in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Trekbandzakken van Markant 60, liter, 10 stuks, 60 x 80 cm zijn zó verschrikkelijk slecht. Áltijd breekt de gele strip, terwijl ik er héél voorzichtig mee omga. Ik heb al meerdere rollen versleten, maar er is niet één goede rol bij geweest. De zakken scheuren sowieso snel als je niet oppast, zijn wrsch. té dun, terwijl ik voorstander ben van zo weinig mogelijk plastic, dus in feite zou dat mooi zijn, maar wérkt niet!!!

Gewenste Oplossing:

Als de gele trekband van betere kwaliteit wordt gemaakt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Markant

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Markant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trekbandzak