Klacht: Traumatische uithuisplaatsing in december 1979 en de gevolgen daarvan

op 11 juli 2017 over Bureau Jeugdzorg in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door pedagogische en affectieve verwaarlozing door mijn vader, na her overlijden van mijn moeder, ben ik samen met mijn oudere zus en jongere broer uit huis geplaatst. Het functioneren van mijn toenmalige voogdes Rick Verbeek en besluiten die genomen zijn wil ik laten onderzoeken

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn dossier kan inzien en wanneer ik lezingen kan geven aan voogden over mijn casus. Ik ben ervaringsreis deskundige en HBO geschoold in jeugdhulpverlening. Ook ben ik als tante de dupe geworden van beslissingen over mijn twee neefjes die ook onder jeugdzorg vielen vanaf bijna hun geboorte in 1986 en 1988

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tuinvrouwsan